Op deze pagina vindt u de richtprijzen voor werk van Angelien Coco Martin. Kom gerust een keer overleggen.

Portretbeelden in klei of brons

Portretten in klei worden bij voorkeur live gemaakt, dus u zit 3 tot 4 keer een dagdeel model. Is dat niet mogelijk dan werk ik met foto's, dit is veel moeilijker en dus duurder. Bewerkingen met oxides, engobes, of verf, of enkel bijenwas maken verschil in prijs. Ook een portret zonder schouders, gesokkeld op de hals heeft een meerprijs aangezien dit technisch moeilijker is.

Beschrijving Prijs
Portret in klei onbewerkt / schoensmeer / vet vanaf € 1250,=
Portret bewerkt met verf / oxides / engobes vanaf € 1500,=
Portret met hals afsnijding op pin + sokkelmogelijkheid vanaf € 1650,=

Wilt u een portret in brons, reken dan op minimaal twee tot drie maal de kleiprijs. Dit ter indicatie, maar het gaat altijd in overleg. Daarvoor maken we een afspraak.

Dierportretten

Beschrijving Prijs
Hondje in klei vanaf € 350,=
Hondje in was, later brons / kunsthars vanaf circa € 750,=
Het is ook mogelijk om een dier met het baasje te portretteren Prijs in overleg

Olieverfportretten naar model, of naar foto

Het liefst werk ik naar levend model, dan poseert u ongeveer drie keer. Als poseren niet mogelijk is dan kan ik naar foto werken. Dit is bewerkelijker dan naar levend model en daarom ook duurder. Soms maak ik op locatie foto's of in samenwerking met een fotograaf. Dit geeft een meerprijs.

Bij hele jonge kinderen of als mensen overleden zijn dan werk ik naar foto. Ik heb een goede foto nodig die u in principe zelf aanlevert.

Beschrijving Prijs
Portret naar foto (40 x 30 cm) vanaf € 750,=

Grotere maten, speciale wensen zoals attributen, speciale achtergrond en handen geven een meerprijs. Deze meerprijs geldt zowel voor beelden als voor schilderijen.

Speciale opdrachten

Wilt u een beeld of schilderij voor uw bedrijf, huis of tuin, of heeft u een jubileum met een specifiek thema, neem dan gerust vrijblijven contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend.