Waarschijnlijk heeft u mijn werk gezien op een tentoonstelling, bij vrienden of op het internet. Wilt u zelf zo’n kunstwerk, dan neemt u contact op en gaan we geheel vrijblijvend in gesprek. Wat wilt u laten maken? Een tekening, een schilderij of een beeld? Wat is uw insteek, wat voor materiaal vindt u mooi, welk formaat past bij uw idee en wat is het budget?

Na zo’n gesprek bestelden (groot)ouders tekeningen, schilderijen of beelden van kinderen en van elkaar. Een hechte vriendengroep wilde een olieverfportret om hun oude vriend nog een keertje in het zonnetje te zetten. Een paar dat al 25 jaar samen was bestelde twee keramische portretten.

Voor vele dierenliefhebbers maakte ik tekeningen, schilderijen en beeldjes.

Ook voor uw bedrijf, stichting of gemeente kan ik een kunstwerk vervaardigen.

In 2018 maakte ik voor Kunst op Nienoord een beeld van de borgvrouw Anna van Ewsum, naar voorbeeld van het prachtige praalgraf van Rombout Verhulst in het kerkje te Midwolde.

Voor de ondernemersprijs in Noordenveld maakte ik in 2019 een schilderij voor de firma Harkboot.

In 2018 maakte ik postuum een bronzen beeld van notaris Smit, de oprichter van De Notoarestoen. Dit beeld bekroonde het feestelijke 50-jarig bestaan van het prachtige arboretum in Eenrum (Groningen) en werd onthuld door de commissaris van de koning. Gaat dat zien in mei/ juni want dan straalt notaris Smit tussen zijn bloeiende rododendrons!

In 2020 werd na 252 jaar de kunstschilder Willem Bartel van der Kooi (1768-1836) teruggehaald naar zijn Friese geboortedorp Augustinusga. Ik was de kunstenaar die hem mocht terugtoveren aan de hand van oude tekeningen en schilderijen. Dit was inspirerend, en een hele eer!

Alles is mogelijk: van houtskoolschets tot olieverfschilderij, van keramiek tot brons.

We gaan in gesprek en bespreken wensen en mogelijkheden. Soms gaat het ook om een portret van een overledene. Ik zorg hoe dan ook voor een veilige omgeving en privacy is gewaarborgd.